WERKEN BIJ

Transport Manager 

Ben jij ervaren in de transportsector of ben je een vracht fanaat? 

Gebruik je ervaring bij deze klus en meld je aan voor de Biyomap in-house job als Transportmanager. 

Wat houdt de klus in; veel klanten zijn zo tevreden dat zij al 15 jaar bij Biyomap BV terecht kunnen voor de juiste accessoires als het gaat om hoogwaardige bescherming van kunst. De groeiambities van Biyomap leiden ertoe dat ook het organiseren transport naar een hoger niveau kan worden getild. Waarom? Bij een product van hoge kwaliteit hoort een levering tot aan de deur waarbij de klant volledig wordt ontzorgd. 

Om de klanten van Biyomap BV zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van transport, zoeken wij jou! Je gaat zorgen voor een secure werkwijze waarin elke klant naar wens wordt bediend. Een aantal klanten komen regelmatig langs de webshop voor een aanvulling van een aantal mappen, een andere klant ontvangt het liefst twee keer per jaar een pallet aan producten. 

Je gaat 8-16 uur per week, 1-2 dagen per week aan de slag om het transport van Biyomap BV te organiseren en uit te voeren. Dit kan naast je studie in de transport- of logistiek, maar ook als uitdagende klus om je ervaring op los te laten! 

Wat bieden wij?

Skills zijn belangrijker dan een opleiding, dus pak jij deze klus met beide handen aan? 

Mail of WhatsApp ons! 

Team Biyomap BV