Biyomap
Product info

Milieuvriendelijk

De Biyomap is een nieuwe milieuvriendelijke verpakking voor schilderijen. Deze map vervangt het milieubelastende bubbelplastic om kunst in op te bergen en te transporteren. De Biyomap is gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal en volledig te recyclen. Daarnaast is de map ademend, waterafstotend, zuur-en stofvrij en kostenbesparend. Bovendien draagt u bij aan vermindering van de afvalberg. Jaarlijks worden in de kunstwereld 150000 rollen bubbelplastic gebruikt en weggegooid.
Gemaakt van gerecycled materiaal en voorzien van een groenlabel.

Herbruikbaar, kosten- en plaatsbesparend.

Biyomappen zijn makkelijk op te vouwen dus ruimtebesparend, bubbelplastic heeft veel meer volume en u weet niet meer welke maat het opgevouwen stuk heeft.
BIYOMAP is nu verkrijgbaar in 13 verschillende maten die u snel herkent door de gekleurde bies, ook als de Biyomappen opgevouwen op een stapel liggen.

Handig

Handige klittenband sluiting, verstelbaar op verschillende hoogtes.
Voorzien van een doorzichtig A4 mapje voor waardevolle informatie.
BIYOMAP zorgt voor een maximale bescherming die klasse uitstraalt en met uw persoonlijk logo bedrukt kan worden.

Waterafstotend , ademend en krasbestendig.

Plaatsbesparende, zuur- en stofvrije bescherming tijdens opslag en transport.

Handige klittenband sluiting
Herbruikbaar, kosten- en plaatsbesparend
Milieuvriendelijk materiaal

TIP:
Laat het schilderij aan de muur hangen en trek de map van onderaf om het schilderij, til het schilderij in de map van de muur, sluit de map en klaar!

TIP:
De Biyomap kunt u ook gebruiken om iets in te verzenden.

TIP:
Heeft u een liggend formaat schilderij, gebruik twee Biyomappen. Een map aan iedere kant en bevestig de flap aan het klittenband van de andere map.